Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


DJ Keanu

DJ Keanu

SOUND OF IBIZA FROM HOLLAND

Keanu is actief in de dance scène sinds begin jaren 90 in clubs en festivals in Nederland, Spanje, New Zeeland e.a. Zijn draai-stijl past perfect bij de ‘Ibiza’ house scène.
 
Na diverse producties als o.a.:

  • Broad Daylight [DigiDance];
  • No Fills (samenwerking met Randy Collé en Peter Gelderblom) [Vamos Music];
  • Best Summer of my Life [The Sound of Ibiza Records];
  • Feel the Sound (so good) [Spiritual Records];


is ook Keanu’s producers werk niet onopgemerkt gebleven.
 
Tijdens zijn sets kun je elementen van uplifting groovy & funky house tracks verwachten met een tintje latin beats, fijne melodieën en dikke basslijnen.
Hij draaide o.a. bij: The sound of Ibiza, Es Paradis, Pacha, Escape, AIR, ADE, Heinekenmusic Hal, Putumayo Ibiza, Ibiza Xperience, Taste Amsterdam en nog vele andere..
Op zijn eigen concept ‘Night at the Beach’ werkt Keanu samen met de grootste namen uit de house scene als Roog, José, La Fuente, Glenn Helder e.a.
 
Zijn mixen zijn stijlvol en passen goed binnen een grootschalig publiek.
Naast dikke uplifting house-sets in clubs is Keanu ook regelmatig achter de draaitafels te vinden bij de hipste strandpaviljoens in binnen en buitenland voor een onvervalste deephouse/beachhouse set

Keanu is ook te boeken met Saxofonist (NaNa-K)

NaNa-K stands for Kirsten, the lady with the saxophone!


Op jonge leeftijd werd Kirsten verliefd op het geluid van de saxofoon. Ze studeerde aan het conservatorium en rondde hier twee studies af. Kirsten is actief als freelance musicus in de pop en jazz scene. Ze is allround en gebruikt haar creativiteit in alle soorten muziek stijlen. Zo speelt ze in diverse bands, van haar eigen jazzkwartet tot aan funk en coverbands. Ook vind je haar regelmatig op het podium met DJ.

Met Keanu speelde ze bijvoorbeeld in de HMH (Ibiza Xperience), gala-feesten, Dam tot Damascus (A’dam) en maandelijks in de Bulldog Palace in Amsterdam. Ook ’s zomers op het strand weet ze haar sax-sound heerlijk te combineren met de beats en grooves van de DJ. Kirsten gebruikt haar creativiteit in alle soorten muziek stijlen, improviseren, strakke lijnen, groovy ritmes en funky sounds!Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl