Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


DJ Keanu

DJ Keanu

Keanu is actief in de dance scène sinds begin jaren 90 in clubs en festivals in o.a. Nederland, Spanje & New Zeeland. Zijn draai-stijl past perfect bij de 'Ibiza' house scène. Tijdens zijn sets kun je elementen van uplifting groovy & funky house tracks verwachten met een tintje latin beats, fijne melodieën en dikke basslijnen.

Hij draaide o.a. bij: The sound of Ibiza, Es Paradis, Pacha, Escape, ADE, Heineken Music Hal en nog vele andere. Tevens is hij iedere vrijdag en zaterdag te beluisteren op WildFM Hitradio van 22.00-00.00 uur met de WildFM Weekendmix! Zijn mixen zijn stijlvol en passen goed binnen een grootschalig publiek.

Discografie Hoogtepunten:
 

  • Broad Daylight (DigiDance)
  • Missing You (DigiDance)
  • Afribiza (TSOI Records)
  • No Fills (Vamos Music) 
  • Feel The Sound (So Good) (Spiritual Records)
  • We Can Make It (Twisted Shuffle)
  • AfterShow (Twisted Shuffle)
  • Kydosyn (Twisted Shuffle)

Keanu is ook te boeken met Saxofonist (NaNa-K)

NaNa-K stands for Kirsten, the lady with the saxophone!


Op jonge leeftijd werd Kirsten verliefd op het geluid van de saxofoon. Ze studeerde aan het conservatorium en rondde hier twee studies af. Kirsten is actief als freelance musicus in de pop en jazz scene. Ze is allround en gebruikt haar creativiteit in alle soorten muziek stijlen. Zo speelt ze in diverse bands, van haar eigen jazzkwartet tot aan funk en coverbands. Ook vind je haar regelmatig op het podium met DJ.

Met Keanu speelde ze bijvoorbeeld in de HMH (Ibiza Xperience), gala-feesten, Dam tot Damascus (A’dam) en maandelijks in de Bulldog Palace in Amsterdam. Ook ’s zomers op het strand weet ze haar sax-sound heerlijk te combineren met de beats en grooves van de DJ. Kirsten gebruikt haar creativiteit in alle soorten muziek stijlen, improviseren, strakke lijnen, groovy ritmes en funky sounds!Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl