Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Rosita Loth & The Travel Light Band

Rosita Loth & The Travel Light Band

Rosita Loth is een zangeres uit Amsterdam met een unieke stem en eigen stijl. Haar eerste stappen op het podium waren voor dans van jazzballet tot aan Streetdance, maar nu ze eenmaal is begonnen met zingen is ze niet meer te stoppen. Op het podium heeft ze haar eigen kleding stijl en wordt er van af jongs af aan al gezegd over haar: “Rosita Loth volgt geen trends, ze doet haar eigen ding”.

Het podium is voor haar een uitlaat klep en ze vind het heerlijk om hierop los te gaan en volledig te genieten. Met haar stem, een volledig eigen sound, soulful en donkere klank, geeft ze aan elk nummer haar eigen draai. Haar invloeden komen van: Aretha Franklin, Joss Stone, Beyonce, Sia, Amy Whinehouse etc. Op het podium is ze volledig zichzelf en voelt zich op haar gemak. Ze geniet volledig en dit zorgt ervoor dat haar Likability groot is bij het publiek. Ze is zo wel rustig als energiek en met  haar natuurlijke charmes en humor zorgt zij voor een top avond. Met het organiseren van haar eigen jamsessies waaronder JamRo & Sound Session, creeërt zij  een podium voor haarzelf en anderen. Daarnaast organiseert ze ook verschillende talentenjacht voor bands en zangers zoals BandClash, schrijft ze haar eigen muziek en is zij daarin op zoek naar haar Edge en eigen sound. Tevens stond ze als backing vocal voor een groot aantal reggae artiesten.

The Travel Light Band bestaat uit vaste en losse muzikanten. Samen met Harvey Avans heeft ze de band opgericht en zijn ze samen 2 vaste leden van de band. De naam is ontstaan door het advies van een goede vriend, die aan gaf niet te veel bagage mee te nemen. Doordat dit door Rosita uiteraard onmogelijk was, moest er toch bij betaald worden. Dit is herhaaldelijk als grap gebruikt en bleef zodanig hangen totdat het idee bestond om de band zo te noemen. Wat gelijk ook een link slaat naar de vaste en losse muzikanten die deel uitmaken van de band. De band treedt inmiddels op door het gehele land maar is nu min of meer de huisband van Heeren van Amstel in Amsterdam.Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl