Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!

Jimmy Hadders

Jimmy Hadders

"Ik leef voor mijn muziek" zegt Jimmy Hadders. Hij maakt ondanks zijn jonge leeftijd (23) zoals hij dat zelf noemt
"New 80's Rock". Te omschrijven als een mix van de 80’s sounds en stijl. Met een mix van veel commercieel dingen van nu.

Jimmy speelt gitaar vanaf zijn 12e jaar en is al snel begonnen met het schrijven van eigen nummers en het ontwikkelen van een eigen smaak en stijl. Bij zijn zoektocht door de muziek en haar stijlen sprak de jaren "80" Glamrock / pop hem in het meeste aan. Daardoor is hij geïnspireerd geraakt en zelf zijn versie van deze 80’s sound te gaan maken. Het resultaat vertaald zich o.a. in zijn nummer "TOUCH" en “LEAVE ME ALONE” Hij heeft bij de nummers zelf geschreven, gecomponeerd en daarbij heeft hij ook alle instrumenten zelf in gespeeld. Zijn liveshows zijn helemaal over de top. Denk aan veel rook, vuurwerk, gitaren stukslaan, entertainment, en veel energie op het podium in een hoog volume. Jimmy heeft ook met meerdere bekende al samen gewerkt en op het podium gestaan. Mensen zoals Ron Bumblefoot (bekend van Guns N Roses) George Kooimans (bekend van Golden Earing) Spike en Marcel (Direct) ect.

 

Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online(met het contactformulier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateed object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl 

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl