Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!

Jimmy Hadders

Jimmy Hadders


"Ik leef voor mijn muziek" zegt Jimmy Hadders.  Hij maakt ondanks zijn jonge leeftijd zoals hij dat zelf noemt "New 80's Rock".
 
Jimmy speelt gitaar vanaf zijn 12e jaar en is al snel begonnen met het schrijven van eigen nummers en het ontwikkelen van een eigen smaak en stijl.  Bij zijn zoektocht door de muziek en haar stijlen sprak de jaren "80" Rock hem in het bijzonder aan en is hij geinpireerd geraakt en zelf zijn versie van deze 80's Rock gaan maken.  Het resultaat vertaald zich o.a. in zijn nummer "TOUCH"  Hij heeft het nummer zelf geschreven en gecomponeerd en daarbij heeft hij ook alle instrumenten zelf gespeeld.  Maar niet enkel Rock heeft zijn interesse, een samenwerkingsproject met DJ D-MACK om Deephouse en Rock te laten samensmelten en zijn bijdrage aan de ontwikkeling van diverse bandjes in Haarlem e.o en de daarbij gepaard gaande optredens in o.a De Meerse, Duycker, Flapcan, Storing, De Tempelier etc... hebben hem veelzijdig gemaakt in zijn muzikale ontwikkeling.  Los van eigen werk begeleid Jimmy ook nog diverse zangeressen met akoestische sessie's en verzorgt hij diverse gastoptredens in verschillende bands. Jimmy heeft o.a ook gespeeld met "Ron Bumplefoot" van het huidige "Guns 'N' Roses". Jimmy komt met zijn begeleidingsband "JACKIE KNOWS" en speelt 1 x 1 uur. 
 
Jimmy's laatste nummer "TOUCH" is te zien op YouTube en te horen op ITunes, Spotify, Deezer en Muzu.Zie ook Jimmy' s website www.jimmyofficial.com

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl