Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Marc Benjamin

Marc Benjamin

Marc Benjamin is op zijn best. Nog steeds midden twintig met roots in het land dat meer DJ' s heeft voortgebracht dan alle landen van de wereld bij elkaar. Marc wordt geinspireerd door en scherpt zijn skills naast A-list talent in zijn thuisland en daarbuiten.

Marc komt uit een muzikale familie. Ook zijn zus is een talentvolle DJ. Muziek is zijn passie sinds zijn kindertijd. Zijn eerste performance als DJ was op zijn 16e jaar waar hij belangrijke ervaring opdeed en voorzichtig in aanraking kwam met de Europses clubscene. Tegen de tijd dat hij 17 was ging Marc' s reputatie hem al vooruit en kon hij zijn talent laten zien in Europa en toerde spoedig de gehele wereld rond. Vanaf dit moment nam zijn carriere werkelijk een vlucht.

Marc Benjamin’s grote doorbraak kwam in December 2013 toen zijn originele single “Riser” op Afrojack’s Wall Recordings een top 10 notering scoorde in de Beatport top 100 chart. Het succes van deze track gaf hem internationale exposure en bovenal aanzien en erkenning in de internationale dance community. Daarna volgde Marc' s officiele remix voor Laidback Luke “Collide” en verkreeg massaal succes met de "likes" van Zedd, Dannic and R3hab. Vervolgens kwamen er meerdere releases uit op Mixmash Recordings en vormde de jonge producer een duo met Laidback Luke en exclusief voor zijn Mixmash family. Spoedig ontstond er een samenwerking met Luke op  “We’re Forever”. Daarna was er een follow up met drie singles op Hardwell’s beroemde Revealed Recordings, samen met “The Center”.
Als resultaat van het harde werken en van zijn toewijding en vakmanschap werd Marc gevraagd om te draaien op het Ministry of Sound te London gevolgd door het wereldberoemde Tomorrowland in Belgie op het second mainstage.

Naast zijn wekelijkse optredens in Amsterdams grootste nachtclub Escape, is Marc bezig met het produceren van kwaliteits originelen en geweldige remixes. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is werd Marc niet 1 maar zelfs 2 keer gevraagd voor remix werk ten behoeve van de Grammy Award winning producer Zedd. Marc' s werk voor Zedd en Selina Gomezs' “I Want You To Know,” beleefde zijn premiere  in Hardwell and Dyno’s radio show.

Ook was Marc Benjamin verantwoordelijk voor de remix van Zedd' s 2014 single “Find You”. Dit partnerschap zorgde ervoor dat Marc werd uitgenodigd door Zedd om te spelen op zijn ‘True Colors’ album tour in Europe. In Juli 2015 werkte Marc Benjamin samen met dance muziek icoon Benny Benassi voor “Who I Am”, featuring Christian Burns, dat werd uitgegeven door Ultra Music samen met VIP “Back To The Future Mix”. Tegen het einde van 2015 werkte Marc weer samen met Laidback Luke op hun follow up single 'Tell Me That You Love Me’ welke werd uitgebracht op Luke’s album ‘Focus'. 

Als ' s werelds beste artiesten Marc op de voet volgen en vragen om samenwerking en remixes, dan kan gezegd worden dat de toekomst er goed uitziet voor Marc Benjamin met support van de "likes" van Tiesto, Steve Angello, Martin Garrix, David Guetta, Showtek, and Dimitri Vegas. Zijn sophisticated DJ sets worden alom gevierd vanwege hun unieke main room sounds en vanwege zijn charismatische en classy uitstraling achter de draaitafels. Marc staat borg voor een geweldige perfomance en zijn fans houden van hem vanwege zijn veelzijdigheid.

Kijk uit naar de nieuwste originele producties, samenwerkingen, remixes en tour aankondigingen van Marc Benjamin. Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl