Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


AlleTijd

AlleTijd

 

AlleTijd is een Alkmaarse 6-mans-coverband met maar 1 doel: Feest op èn voor het podium! Ons motto is niet voor niets: AlleTijd voor elk feest! Of het een bruiloft, verjaardag, kermis, personeelsfeest of gewoon een avond live muziek in de kroeg is. De band speelt een mix van allerlei muziekstijlen uit de afgelopen 50 jaar. Tijdens een optreden wordt je van De Dijk naar Kings Of Leon geslingerd om terug te worden geworpen naar ABBA om uiteindelijk te belanden bij Justin Timberlake. Alles wat daar tussen in zit is een ideale combinatie van Vrienden van Amstel en de Top 2000! Zingen, dansen, zweten!.
 
Sinds 2002 staat de band op allerlei feesten. Door het hele land heeft de band op diverse podia gestaan. Zelfs de dinnershows met Henny Huisman in 2014 werden niet geschuwd. Of het nou 35 mensen in de Nachtwachtzaal in het Rijksmuseum zijn, 100 mensen op een bruiloft of 3000 in een grote feesttent, elke keer gaat de zaal mee met het enthousiasme van de band en is het feest telkens te kort!.

De band bestaat uit Stefan Schouten (zang), Martyn Zwanenburg (sax en zang), Maurice Filee (gitaar en backing vocals), Marcel Ligthart (bas), Martijn Adrichem (piano en backing vocals) en Robert Ligthart (drums).

https://www.facebook.com/alletijd/
 
Ook AlleTijd boekt u bij Geels Evenementen.
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online (met het contact formluier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateerd object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl.


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl