Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Peter Strykes

Peter Strykes

Peter Strykes maakt elk feest compleet. Met zijn eigen stem en uitstraling zal hij een onmidkenbare indruk achterlaten op uw event.
 

 

Na een korte ziekte en herstelperiode, is hij er weer helemaal klaar voor en enthousiaster dan ooit. Zijn wilde haar wat gekortwiekt, maar zijn fantastische stem is door zijn enthousiasme nog imponerender dan voorheen.

Na een aantal geslaagde theater optredens in de afgelopen weken staat hij te popelen om weer te gaan optreden in het land, zijn fantastische stem en zijn veelzijdig repertoire van Wereldhits, van o.a., La The Voices, Tom Jones, Robbie Williams en Andrea Bocelli etc. etc. maken zijn performance geschikt voor elk evenement..
 
Ook Peter Strykes boekt u bij Geels Evenementen
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online(met het contactformulier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateed object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl