Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Esemplastic

Esemplastic
Zoekt u iets zeer persoonlijks en uiterst speciaals? Ook deze extra’s verzorgt Esemplastic voor u! Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd liedje, uniek voor uw speciale dag. Een ode aan u! Ook werkt Esemplastic samen met het zeer gerenommeerde innovative licht en geluid bedrijven, die “Extra Special Effects” kunnen verzorgen. Denk aan belichting, rook, lasers en LED-gordijnen… Samen met u, maken we het EPIC!
 
De epische hits, waar iedereen op kan dansen en kan meezingen, en de mooiste klassieke songs bezorgen menigeen kippenvel en tranen van ontroering.

versmelt feilloos al uw wensen en vormt zich naar ieder event. Esemplastic zorgt dat uw festival, bedrijfs evenement of huwelijk een onvergetelijke en EPIC ervaring wordt.
 
Ook Esemplastic boekt u bij Geels Evenementen
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online(met het contactformulier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateed object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl