Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Richy Brown

Richy Brown
Richy Brown is een zanger met een staat van dienst waar je direct van onder de indruk bent. Hij deed mee aan de eerste editie van X-Factor waar hij eindigde als tweede. Met zijn deelname speelde hij zich in de kijker van LA The Voices met wie hij zes albums maakte, Carré uitverkocht, in alle grote muziekzalen en sportpaleizen van Nederland stond, meerdere gouden platen heeft gekregen en zelfs werd bekroond met een platina plaat.
 

Tegenwoordig treedt Richy vooral op als solo artiest met liveband! Dat kan in een bezetting met vier tot zes muzikanten en 3 backing vocals, maar voor hele intieme gelegenheden treedt hij ook samen met zijn pianist op. Het is een cross genre band die moeiteloos pop met verschillende elementen uit de Amerikaanse contemporary- en cooljazz en soul mixt. Maar ook vlagen van latin, hiphop en reggae komen voorbij. Uitbundig om te dansen of intiem "crooner style" voor tijdens een diner, Richy maakt er met zijn muzikanten altijd een geslaagd optreden van.
 
Ook Richy Brown boekt u bij Geels Evenementen
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online(met het contactformulier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateed object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl