Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Giga

Giga
Op zoek naar een enthousiaste professionele coverband voor op jouw evenement? Giga is dé lekkerste liveband voor op bruiloften, kermissen, feesttenten, festivals en bedrijfsfeesten. Wij zorgen voor een topavond voor al jouw gasten! Wij spelen live de nieuwste en grootste hits waarop jong en oud zich vermaakt.
 
Giga is een veelgevraagde band met ervaring op allerlei evenementen. Wij zijn de gangmakers voor elk soort publiek en de sfeermakers op ieder soort feest.

De band bestaat uit zes professioneel opgeleide muzikanten. Je kunt daarom rekenen op hoge vocale en instrumentale kwaliteit. Ook beschikken wij over een professionele geluids- en lichtshow. Geen gedoe. Een complete show met Giga is gegarandeerd. Bekijk onze video, waar Giga is wordt gefeest!
 
Ook Giga boekt u bij Geels Evenementen
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online(met het contactformulier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateed object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl