Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


DE BARKEEPER
 
In de zomer van 2017 was hij daar opeens: dé nieuwe feestact van Nederland ‘De Barkeeper’. Deze horeca-tijger ruilde zijn plaats achter de tap in voor het podium. Met de zomerhit ‘Biertje BBQ’ maakte afgelopen zomer al heel veel Nederlanders kennis met deze nieuwe antiheld. Met meer dan een miljoen Facebook kijkers voor de bijbehorende videoclip en een maandenlange top 10 notering in de Spotify charts was De Barkeeper meteen waar hij wilde zijn: dáár waar het feestje is!

Onder het motto ‘Liever de kroeg in, dan er vroeg in’ wil hij de kroegen en feesttenten in het hele land nóg gezelliger maken dan ze al zijn met een repertoire vol bekende kroegknallers en natuurlijk zijn nieuwste hit ‘Doe het tapje naar voren’ feat. Feest DJ Maarten: https://open.spotify.com/album/7umO790zHaQhrJ7aJ7eP99 .
 
Ook de barkeeper boekt u bij Geels Evenementen
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online(met het contactformulier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateed object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl