Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Soca Boy

Soca Boy
The Soca Boys is een Surinaamse dance-act, die in 1998 een wereldhit scoorde met het nummer Follow the Leader. Behalve een nummer 1-hit in Nederland, bereikte het nummer de hitparades in de Europese landen, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.

De volgende single Bumpin' (Keep On Bumpin') (1998) werd een top 10 hit. There's A Party Going On stond 4 weken op nummer 1 in the tip parade (2000) en Doo Wah Diddy (2001) werd geen succes.
Follow the Leader komt uit in april 1998 en is al snel bijzonder populair in Nederland. Tijdens de zomer van 1998 verzorgen The Soca Boys samen met zanger/entertainer "Van B. King" en vijf danseressen honderden optredens. De groep krijgt een gouden plaat en wint een TMF Award. Voor de Spaanstalige landen wordt een versie in het Spaans opgenomen, getiteld Sigan Al Lider, ook wel: Sigue Al Lider. De band noemt zich ook wel kortweg SBS.
Ook Soca Boy boekt u bij Geels Evenementen
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online(met het contactformulier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateed object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl