Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


BRAXI

BRAXI
Brandi en Max Himmelreich zijn niet alleen een internationaal getrouwd stel (Brandi van Amerika en Max uit Nederland) Maar de artiesten beter bekend als Braxi, Optredens met originele pop, klassiek en theater. De optredens van Braxi heeft passie van de theater, klassieke muziek en Opera. Door jarenlange klassieke training, zij hebben hun inspiratie van bekende artiesten die bekend staan voor ook kansen te nemen, zoals Kate Bush, David Bowie, Queen en Cyndi Lauper ook de moderne artiesten zoals Andrea Bocelli, Maroon 5, Coldplay en Lady Gaga
 
 
Max Himmelreich is een Nederlandse man, Afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor theater en dans in muziek, Niet alleen een getrainde acteur en model voor merken als Diesel, Maar ook speelde hij mee in een paar van de grootste theaters in Nederland, Hij ging door met zijn passie voor moderne muziek en trad op in verschillende boy bands door heel Nederland.
 

Braxi’s geschiedenis komt door hun individuele successen, Brandi Himmelreich is de eerste Amerikaan die een talentenjacht heeft gewonnen buiten Amerika, In 2008 was zei eerste geworden in de show Popstars in Nederland, Waardoor zei een platencontract kreeg bij Warner Music Benelux, en een nummer 1 hit. Solo gaan gaf haar de kans om bij internationale evenementen op te treden bijvoorbeeld, Stockholm Pride 2010, Tour de France en samen spelen met artiesten, Rick Astley, Marc Almond, Paul Young en Nick Kershaw.
 
Het moment dat ze ontmoeten, werden ze meteen verliefd, Dat brachten ze over tot muziek, ze zochten een manier om gelijkheid en individualisme in hun muziek te krijgen. Ze deden het onmogelijke verschillende genres met verschillende talen combineren. Braxi heeft al verschillende grenzen doorbroken met de uitgebrachte single “I am” . tegenwoordig zingen ze opfestivals, in hotels, cruise schepen en bedrijfsfeesten. En hebben de band opgericht Esemplastic.
 
Ook Braxi boekt u bij Geels Evenementen
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online(met het contactformulier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateed object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl