Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Mick Harren

Mick Harren
Iedereen kent Mick Harren van zijn grote hit “Sweet Caroline”, waarmee hij in 2007 wekenlang in de top 10 van de Hitlijsten stond. In 2013 brengt Mick Harren een schitterend album uit: Mick Harren zingt Willy Alberti, De ras Amsterdammer Mick Harren zong de liedjes recht uit zijn zoals alleen en echte Jordanees dat kan. Nu is de nieuwe single van Mick Harren uitgebracht: Happie en een Tappie, tekst en muziek geschreven door Marcel Schimscheimer en Jaco van der Steen.
 

Deze nieuwe single laat horen dat Mick Harren van gezelligheid houdt en van zijn vrienden om zich heen. De single 'Happie en een Tappie’ kan uitgroeien tot de kroegenhit van 2018! Meteen opgepakt door Radio NL! Waar is het feestje? Mick Harren maakt het feestje!!
 
Ook Mick Harren boekt u bij Geels Evenementen
 
Informeer naar de boekingsmogelijkheden & prijzen.
 
Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online(met het contactformulier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateed object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl

 


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl