Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Wesley Meurs

Wesley Meurs
JONG TALENT
Wesley Meurs is in 1989 in Amsterdam geboren en heeft van kinds af aan een enorme passie voor muziek gehad. Via via kwam hij terecht bij jong-talent-begeleiders en hij werd al snel in het diepe gegooid.

WINTER WONDERLAND
Zijn debuut optreden was op het winterfeest Winter Wonderland in Hoofddorp. Sindsdien heeft Wesley aan meerdere talentenjachten meegedaan en won in 2016 de talenjacht Fly-inn the mix.

IK WIL DAT JE BIJ MIJ BENT
De hoofdprijs van de gewonnen talentenjacht was het uitbrengen van zijn eigen single Ik wil dat je bij me bent. Geschreven en geproduceerd door Bram Koning & Jeroen Dirksen van LALA MUSIC en vergezeld met een videoclip gemaakt door Van De Bond Pictures. Wesley is een naam die we in de toekomst vaker gaan horen.

Geels Evenementen is het platform met een zeer uitgebreid entertainment aanbod. Het boeken of inhuren van een artiest doet u veilig, simpel en snel online(met het contactformulier) of u neemt telefonisch contact met ons op. Mocht u een aanvraag willen doen voor het plaatsen van een boeking of u wenst meer informatie te krijgen over het huren van een ander entertainment gerelateed object bel dan 0224 223 041 of mail naar info@geels-evenementen.nl Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl