Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!

Geels nieuwjaarsparty 2019!

Geels nieuwjaarsparty 2019!
Sinds jaar en dag bekend: de Geels Nieuwjaarsparty, hét feest voor iedereen die in de Entertainment branche en horeca werkzaam is. Terug in januari: het Noord-Hollands boekingskantoor Geels Evenementen heeft de handen ineen geslagen met Evenementen- en Festival organisator B-Bass Music & Events Group en presenteren samen op Maandag 14 Januari 2019 een vernieuwde editie van de welbekende “Geels Nieuwjaarsparty”, hét Feest voor relaties, horecaondernemers en boekingskantoren ! 
Er is tactisch gekozen voor een locatie ‘midden’ in Noord Holland en wel in Heerhugowaard, aan de weg tussen Alkmaar en Schagen vind u Palm Beach & Events, deze prachtige zaal biedt plaats aan circa 2500 personen, met een groot podium, spectaculaire lichtshow, mooie grote dansvloer en het VIP balkon is dit dé perfecte locatie voor de vernieuwde “Geels Nieuwjaarsparty”. 
Een avond die bol staat van entertainment en vermaak en uiteraard de uitreiking van de Henk Geels Awards voor de populairste artiesten in Noord Holland, dit jaar in maar liefst 6 categorieën ! Programma/Line Up wordt later bekend gemaakt. 

Wilt u erbij zijn met uw medewerkers ?
Dat kan ! via www.geelsnieuwjaarsparty.nl vraagt u uw vrijkaarten aan.
(LET OP: De minimum leeftijd is 18 jaar, er word gecontroleerd op legitimatie)
Om teleurstelling te voorkomen: Vraagt u wel op tijd uw kaarten aan want VOL=VOL !

De “Geels Nieuwjaarsparty” vind plaats op Maandag 14 Januari 2019 van 20.00 tot 23.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 en na afloop is er een afterparty met populaire DJ’s tot 02.00 uur.

Er zijn een beperkt aantal VIP Tafels beschikbaar: reserveren kan alleen via e-mail alex@geelsevents.nl 

De “Geels Nieuwjaarsparty” is een samenwerking tussen:
GEELS EVENEMENTEN en B-Bass Music & Events Group

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl