Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Crazy Harder Show

Crazy Harder Show

'Met mijn positieve energie wil ik mensen graag samenbrengen'De eerste muziekvideo van het Bussumse multitalent Niels Harder, alias ‘Crazy Harder’, heeft twee weken na de release al ruim een half miljoen kijkers bereikt. De video ‘FireVibe’ gaat over de positieve energie die je krijgt op de dansvloer. 

Best Music Video
Ook wordt de videoclip dagelijks uitgezonden in het OUT Music Blok van tv-kanaal OUTtv in alle landen waar zender actief is, waaronder Nederland, België, Duitsland en Zweden. Bovendien is het nummer in de race voor de Best Music Video bij Berlin Music Video Awards.
Hij goochelde zich al een weg naar de halve finale van Britain's Got Talent en Supertalent Germany met zijn hilarische Magic show. De alleskunner uit Bussum presenteert nu een totaalspektakel in zijn nieuwste Music & Magic-show. Crazy Harder goochelt, danst en zingt tot de vonken er letterlijk vanaf spatten. Sexy danseressen, vuur, rook, windmachines, waanzinnige outfits én illusies zoals de Guillotine en verdwijntrucs. Een show in de allerhoogste versnelling mét de gloednieuwe muzikale 'Energy Party pop'-hits zoals "Fire Vibe". Crazy Harder is nu exclusief te boeken bij Geels Events.

 

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl