Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Patrick zingt Sinatra

Patrick zingt Sinatra
Geen Frank imitatie , maar gewoon mooi zingen! I do it my way!

Van Talentenjachten, festivaloptredens, bruiloften en huiskamerconcerten met zijn band The Wetpaperboys en nu solo met Frank Sinatra nummers, Patrick Cohen is van alle markten thuis.

Het is 1992. De tijd van de karaoke. Patrick Cohen zingt regelmatig in verschillende cafés. Met succes. Steeds vaker krijgt hij het verzoek om te komen zingen. Vanaf 1996 neemt Patrick zangles maar merkt ook dat hij vreselijk zenuwachtig is voor optredens, in 1998 besluit hij te stoppen wegens plankenkoorts.

Vanaf 2007 pakt Patrick de draad weer op, staat zekerder en sterker in het leven en ontmoet de juiste mensen op de juiste tijd om weer lekker te gaan zingen. Hij vormt samen met Frits en Ricardo The Wetpaperboys, een band waarmee Patrick , als zanger, ongeveer 20-25 keer per jaar optreed.

Er zijn ook een aantal verrassende solo projecten, zoals het uitverkochte programma Patrick & Friends in theather City of Wesopa te Weesp in 2010 en het solo programma ‘Patrick zingt Sinatra’ in 2016.

‘Patrick zingt Sinatra’ is 30 minuten terug in de tijd, lekker genieten van de meest bekende hits van Sinatra . Geen imitatie van Sinatra, maar met eigen, warme, jazzy stemgeluid de mooiste nummers zingen.Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl