Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Boogie Dogs

Boogie Dogs
The Boogie Dogs volgden in 2011 de roemruchte Jetcats op met hetzelfde recept: Jerry Lee Lewis style rock ‘n roll met wat uitstapjes naar rockabilly, country en een verdwaalde ballad.
De band is gewild bij liefhebbers maar verrast ook een breed publiek op kermissen en dorpsfeesten. Waar een grapje met een meezinger en vooral gezellig contact met de belangstellenden voor een geslaagd evenement zorgen.
Ook bruiloften en partijen zijn geen probleem, niet in de laatste plaats omdat de helft van de band sinds 2001 in all-round duo 2 For The Show speelt. Een combinatie met dit duo is ook mogelijk. Op besloten feesten wordt de  pauzemuziek verzorgd door de band waarbij afgeweken kan worden van rock ‘n  roll. Voor ieder wat wils.
In 2019 is de EP “Amsterdam Sessions” uitgebracht met 6 brand new old school rock ’n roll nummers. Het plaatje is goed ontvangen en regelmatig bij diverse radiozenders te beluisteren. Uiteraard is het ook op Spotify e.d. te vinden.
The Boogie Dogs timmeren hard aan de weg en vermaken ook uw publiek graag met swingende, dansbare muziek zoals dat sinds de jaren ‘50 wordt gemaakt met bas, drums, gitaar en piano. Waarbij ook recenter werk van o.a. ZZ Top en E.L.O. in een old school jasje wordt gebracht. Zoals gezongen wordt in “Like Rock & Roll”: Everybody is breaking up but we are here to stay.
De bezetting: Cees Verhoogt op drums, Victor van Piggelen op gitaar, Ron Benning op bas/zang en Daniël Bethlem op piano/zang.
Een greep uit het repertoire:
Great Balls Of Fire, Blue Suede Shoes, Mean Woman Blues, Folsom Prison Blues, Going Up The Country, All Shook Up, Heartbreak Hotel, Wild One, Sharp Dressed Man, Rock ’n Roll Is King, Jambalaya, Rip It Up, Something Else, Hound Dog, Chantilly Lace, Red Hot, Matchbox, Money, I Saw Her Standing There, Kom Van Dat Dak Af, Bad Moon Rising, Hit, I Love Rock ’n Roll.


 

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl