Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Staatscircus van Moskou

Staatscircus van Moskou
Staatscircus van Moskou boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Staatscircus van Moskou!


Staatscircus van Moskou
Met trots presenteert het Staatscircus van Moskou-Holiday een groots internationaal programma. Een vooral klassiek programma. Puur zoals circus hoort te zijn. Een feest voor jong en oud, waaraan een groot aantal topartiesten uit onder meer Rusland, Polen, Duitsland, Roemenië, Frankrijk en Nederland meewerkt, waaronder de prijswinnaars van het Circusfestival van Massy en het festival van Monte Carlo. Een programma waarin, naast de nieuwe acts, ook een beroep is gedaan op een aantal artiesten die het vorig seizoen met eclatant succes in het circus optraden. Dit spectaculaire programma is samengesteld door artistiek directeur Hans Martens, die overigens een neef is van de legendarische oud-circusdirecteur Toni Boltini. De tournee 2003 reist het Staatscircus van Moskou-Holiday met een nieuwe circustent die plaats biedt aan circa 1200 bezoekers. De zittribunes aan de beide zijden zijn voorzien van rugleuningen. Op de fronttribune en in de loges kunnen de bezoekers plaatsnemen op comfortabele kuipstoelen. Gedurende de koude dagen zijn zowel de voortent als de grote circustent heerlijk verwarmd.

Programma
Het programma wordt gepresenteerd door spreekstalmeester Natacha Lijfering. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het circusorkest dat onder leiding staat van de Poolse orkestleider Grzegorz Kaminieczki. Uit Rusland het Duo Chmarlovski dat een komische en hilarische illusionen-act met dieren in de piste brengt. Het duo mocht voor hun unieke optreden de 1e prijs (Le Chapiteau de Cristal) tijdens het Circusfestival de Massy 2001 in ontvangst nemen. Bovendien werden zij tijdens het Circusfestival van Monte Carlo 2002 geëerd met de Persprijs, welke door Prins Reinier van Monaco aan het duo werd uitgereikt. Speciale aandacht voor onze 'huisclowns', het Russische duo Dennis & Vladimir Stoliarov. Het duo geeft in de piste een demonstratie van hun artistieke, acrobatische en muzikale kunnen en weten met hun dolle fratsen op sympathieke wijze zowel volwassenen als kinderen te betrekken bij hun komische spel. Het duo verschijnt tijdens de voorstelling meerdere malen in de piste. De directie is er trots op dat het duo Elena Domashenko & Christophe Georget uit respectievelijk de Oekraïne en Frankrijk in het programma optreedt. Deze fantastische handstand-equilibristen tonen evenwichtskunsten van grote klasse. Hoog boven de piste, in de nok van de circustent presenteert het Frans-Oekraïense duo Galaxy een verrassend en elegant luchtballet. Wederom terug in de piste: Miss Galina. Gezien het enorme succes dat zij het vorig jaar met haar hoelahoep-act oogstte, heeft de directie besloten Miss Galina weer voor dit seizoen te contracteren. Ook dit seizoen weer in de piste de uit Roemenië afkomstige groep Mincus, die op opzienbarende en humoristische wijze het aloude touwtjespringen een geheel nieuwe dimensie geeft. In een razend tempo presenteert de groep een aantal adembenemende acrobatische kunsten. Schitterende Bengaalse tijgers worden gepresenteerd door onze (huis)dompteur Job Lijfering. Job werkt als een van de weinige dompteurs volgens de 'zachte' dressuurmethode, die gebaseerd is op geduld, wederzijds respect en vertrouwen. Het circus is er trots op deze sympathieke act weer in de piste te kunnen presenteren.

Het Russische lilliputter-echtpaar Galina en Nikolai Ivachtchenko geeft ook dit seizoen weer acte de presence in het programma. Het is het echtpaar gelukt om met veel geduld en toewijding maar liefst tien huiskatten te dresseren. In hun nieuwe programma zullen deze eigenzinnige diertjes op unieke wijze als onder meer jongleurs en koorddansers optreden. Uit Roemenië komt de Troupe I Bucaresti. Deze veelzijdige acrobaten, die alle een opleiding volgden aan de Circusacademie van Boekarest, brengen een sensationele springplankact. Hoogtepunten zijn de drievoudige salto-mortale en de uiterst gevaarlijke sprong naar de top van een uit vier man bestaande menselijke toren. Uit het Russische Sint-Petersburg komt het illusionistenduo Galina & Guennadi Sulyagina. Het publiek zal versteld zijn over de schitterende en adembenemend snelle, maar ook raadselachtige kostuumwisseling van Galina. Eveneens uit Roemenië de Troupe Marchello. Het publiek zal genieten van de onnavolgbare wijze waarop deze groep jongleurs elkaar de pins (kegels) in een razend tempo toegooien. De directie is er zeer verheugd over dat dit seizoen wederom de kozakkenruiters van Olga en George Chomakhidze in het programma optreden. Zij brengen acrobatie en dressuur van hoog niveau. Gezeten op haar Friese hengst Nero toont Olga Chomakhidze de bezoekers de kunst van het hogeschoolrijden, waarna de groep Georgische kozakkenruiters San Miguel een entree maakt. Galopperend op hun vurige paarden voeren deze temperamentvolle waaghalzen een aantal adembenemende acrobatische disciplines uit.

Ook Staatscircus van Moskou boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl