Hiermee kan iedereen jouw muziek beluisteren

Het is mogelijk om je liederen met iedereen te delen. Je kunt hiermee meer bekendheid genieten, je boodschap aan veel meer mensen overbrengen of meer geld mee verdienen. Er zijn talloze mediakanalen die je kunt inzetten om je bereik te vergroten en je muziek aan steeds meer mensen te laten horen.

Promotie

Je zult een soort plan van aanpak moeten hanteren om je promotie zo optimaal mogelijk uit te voeren. Volgens de website van Jimo kun je op 8 goede plekken gratis je muziek promoten. We lichten in dit artikel daar 2 opvallende items uit.

TikTok

Eén van de meest populaire apps die gebruikt worden wereldwijd is TikTok. Het is immens populair en makkelijk om te gebruiken. Het fijne van dit systeem is dat een heleboel content van diverse mensen erop getoond wordt en soms zelfs herhaald wordt doordat anderen er iets speciaals mee doen. Door een simpele, korte, maar goed uitziende video kun je jezelf promoten.

YouTube

Als groot mediakanaal is YouTube al wat langer gebruikt. Desondanks neemt het niet weg dat het een prima manier is om jezelf te promoten. Ook hiervoor geldt dat een videoclip het beste werkt. Pak het slim aan en gebruik TikTok om luisteraars naar je YouTube kanaal te trekken.