Bestel een muzikale taart!

Bij een verjaardag horen taart en muziek – en geloof het of niet, je kunt die twee heel goed combineren! Niet door de stereo vol te spuiten met slagroom, dat komt de geluidskwaliteit immers niet ten goede. Nee, gepersonaliseerde taarten zijn al jarenlang in opkomst en je kunt ze laten versieren in zo’n beetje elk denkbaar thema.

Heb jij een zoon, dochter, partner of vriend die helemaal gek is van muziek? Of ben je dat zelf? Surf dan snel naar jeEigenTaart en kies een stuk muzikale verwennerij dat de gasten zich nog lang zullen herinneren!

Flower Power cakes voor oude en nieuwe hippies

Ken jij iemand die een ongelofelijke fascinatie heeft voor de tijd van liefde en revolutie? De leuke flower power cakejes van jeEigenTaart hebben ‘mellow’ pastelkleuren waar je meteen verliefd op wordt en simpele, krachtige bloemen van glazuur. Serveer deze te gekke hippiehapjes onder het genot van de psychedelische hits van toen, en je 60´s-feestje kan niet meer stuk.

Een stoere taart voor partygangers

Erg leuke taarten zijn de DeeJay-taart en de Partytaart: een stuk serieuzer dan veel andere taarten, met dansende figuren en een moderne vibe. Erg mooi om te serveren op de verjaardag van een echte “clubber”, zeker als het feest op de dansvloer zal eindigen. Ook top als je kind sinds kort plaatjes mag draaien in de lokale club: daarmee erken je meteen dat hij of zij volwassen aan het worden is.

Terug naar vroeger met een eetbare lp

We kennen ze allemaal; mensen met een kast vol oude lp’s die nooit over zullen stappen op Spotify of zelfs maar op een normale stereo. En de interesse in vintage meubelen en artikelen betekent dat ook steeds meer hippe jongeren weer vinyl aan het aanschaffen zijn. Vier hun hobby door de lp/cd-taart van jeEigenTaart te bestellen. Die ziet er net zo strak uit als een echte langspeler, maar ligt minder zwaar op de maag.